ΝΑΡΘΗΚΑΣ ΒΛΑΙΣΟΥ

ΔΑΚΤΥΛΟΥ

Ο νέος πρωτοποριακός νάρθηκας (καλτσάκι) του βλαισού μεγάλου δακτύλου βοηθά στην ευθυγράμμιση του μεγάλου δακτύλου καθώς και στην ανακούφιση από τον πόνο κατά τη διάρκεια των καθημερινών δραστηριοτήτων μέσω της σταθεροποίησης και διόρθωσης του hallux valgus (κότσι μεγάλου δακτύλου).

 

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του νάρθηκα προσφέρει τέλεια προσαρμογή της πίεσης χάρη στην έλξη. Κατασκευασμένος από λεπτό και ελαφρύ ελαστικό υλικό. Φοριέται κάτω από τις κάλτσες και με κάθε τύπο παπουτσιών. Τοποθετείται πολύ εύκολα.

 

Ο νάρθηκας (καλτσάκι) του βλαισού μεγάλου δακτύλου ανακουφίζει από τον πόνο που προκαλεί η τριβή με το παπούτσι. Διορθώνει την παραμόρφωση που προκαλείται στο μεγάλο δάκτυλο χρησιμοποιώντας τη δύναμη της έλξης με φυσικό τρόπο. Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε εσείς τη δύναμη της έλξης και να κάνετε τη ζωή σας πιο άνετη σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Το πολύ λεπτό πάχος του νάρθηκα και η κορυφαία ποιότητα κατασκευής του επιτρέπει να μπορεί να φορεθεί και μέσα από κάλτσες και με όλους τους τύπους παπουτσιών.

 

Ο νάρθηκας (καλτσάκι) βλαισού μεγάλου δακτύλου της COMEX καταπραΰνει και αποκαθιστά τα πόδια σας αμέσως μόλις τον φορέσετε. Το εξαιρετικά λεπτό ύφασμα διπλής επίστρωσης που διαθέτει είναι αρκετά ισχυρό ώστε να βοηθά στον διαχωρισμό και την υποστήριξη των δακτύλων σας όλη τη μέρα, κάτι που μπορεί να βελτιώσει την ισορροπία σας όταν στέκεστε ενώ βοηθά στη σταθεροποίηση του ποδιού σας ενώ κάνετε τις δραστηριότητές σας.

 

Ο νάρθηκας [καλτσάκι] βλαισού μεγάλου δακτύλου με την υπογραφή της COMEX προσφέρει ανακούφιση από τον πόνο, μείωση της τριβής με το παπούτσι, ευθυγράμμιση του μεγάλου δακτύλου με φυσικό τρόπο και βελτίωση της βάδισης. 

ΕΛΑΣΤΙΚΟΣ ΝΑΡΘΗΚΑΣ ΒΛΑΙΣΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ

27,00 €Τιμή
COMEX SA LOGO
0