ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Ο Πελματογράφος είναι ένα σύστημα αξιολόγησης, διάγνωσης, πρόληψης και θεραπείας στις παθήσεις ποδιών και των παθήσεων του μυοσκελετικού συστήματος και κινητικής ανάλυσης βάδισης. Το σύστημα περιλαμβάνει λογισμικό και εξοπλισμό που είναι απαραίτητα για την μέτρηση και αξιολόγηση της βάδισης γνωστό ως πελματογράφημα.

 

Τα σύγχρονα συστήματα πελματογράφων της COMEX καταγράφουν και αναλύουν την βάδιση σε δισδιάστατες και τρισδιάστατες γραφικές παραστάσεις και κάνουν αναγνωρίσιμες τις ανατομικές παραλλαγές και παθήσεις των κάτω άκρων.

 

Το πλεονέκτημα του πελματογράφου είναι ότι δε χρειάζεται καμία ειδική προετοιμασία, ο εξεταζόμενος δεν αισθάνεται τίποτα, δεν υπάρχει πρόσληψη φαρμάκων, η εξέταση είναι σύντομη και οικονομική. Το σημαντικότερο είναι ότι βάσει της εξέτασης υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής ειδικών, εξατομικευμένων, ορθωτικών πελμάτων, από εξειδικευμένους επιστήμονες στην ορθωτική θεραπεία του κάτω άκρου. Έτσι, με το κατάλληλο πέλμα δίνεται και η ενδεδειγμένη λύση στο πρόβλημα.

 

 

ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ EPS PLATFORM 

Ο πελματογράφος EPS R1 είναι μία διαγνωστική ιατρική συσκευή που λειτουργεί χωρίς ακτινοβολία ή ραδιενέργεια. Αποτελείται από χιλιάδες αισθητήρες οι οποίοι καταγράφουν και αναλύουν τη βάδιση σε δισδιάστατες και τρισδιάστατες γραφικές παραστάσεις που καθιστούν αναγνωρίσιμες τις ανατομικές παραλλαγές και παθήσεις των κάτω άκρων.

 

Ο πελματογράφος EPS είναι φορητός με δυνατότητα στατικής και δυναμικής πελματογραφικής εξέτασης και διαφορετικό αριθμό αισθητήρων ανάλογα με την διάσταση του πελματογράφου. Ο πελματογράφος EPS μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την ανάλυση δεδομένων της βάδισης, την αξιολόγηση της ισορροπίας και σαν πλατφόρμα ασκήσεων αποκατάστασης με το ανάλογο λογισμικό.

Λογισμικό Πελματογράφων

 

Οι πελματογράφοι της Comex ΑΕ συνοδεύονται από την τελευταία εκδόση λογισμικού πελματογράφων που αποτελεί σημαντική εξέλιξη λόγω των νέων τεχνολογιών αιχμής και της σίγουρης απόδοσης και σταθερότητας της εφαρμογής. 

Τα βασικά της πλεονεκτήματα είναι:

 

  • Πληρέστερη διαχείριση ασθενών

  • Μεγαλύτερη απόδοση

  • Νέες δυνατότητες και χαρακτηριστικά

  • Αναβαθμισμένες λειτουργίες

  • 3D γραφικά

  • Ανάλυση κίνησης σε video

 

Ενώ είναι περισσότερο:

 

  • Φιλική για το χρήστη

  • Γρήγορη

  • Ευέλικτη

  • Σταθερή

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ MPS MULTIPLATFORM

To MPS είναι σύστημα διαδρόμου 1, 2 ή 4 μέτρων, με 9216 ή 18432 αισθητήρες αντίστοιχα. To πρώτο τμήμα της πλατφόρμας MPS μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν φορητή μονάδα (EPS). Πραγματοποιεί στατική και δυναμική ανάλυση καθώς και κινητική ανάλυση βάδισης σε σειρά περισσότερων βημάτων.

COMEX SA LOGO
0