5η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ COMEX

Για ακόμα μια φορά η Θεσσαλονίκη ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα μας στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Porto Palace στις 16 Μαρτίου 2019, με σκοπό την ενημέρωση για το πελματογράφημα, τον τρόπο αξιολόγησης των στοιχείων που δίνει, τον σωστό τρόπο κατασκευής των ορθωτικών πελμάτων.

Οι επιστημονικοί συνεργάτες μας, Κος Αθανάσιος Μπαδέκας, Ορθοπεδικός χειρουργός- τραυματιολόγος, Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής Εταιρείας Άκρου Ποδός Ποδοκνημικής 2007-2013, και Κος Λουκάς Θειάσπρας, ποδολόγος – ποδίατρος, λέκτορας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο τμήμα ποδιατρικής, απάντησαν σε πολλά ερωτήματα που έθεσαν οι συμμετέχοντες και έλυσαν πολλές απορίες.

Επίσης έγινε ενημέρωση σχετικά με τα νέα προϊόντα μας από την υπεύθυνη πωλήσεων Κα Γιώτα Παπακωνσταντίνου, και πως αυτά βελτιώνουν την καθημερινότητα των ανθρώπων.

Πολλοί ενδιαφερόμενοι από την Βόρειο Ελλάδα που δεν κατάφεραν να παραστούν, ζήτησαν να την επαναλάβουμε το συντομότερο.

Για αυτό τον λόγο λοιπόν η εταιρεία μας Comex Health Solutions θα διοργανώσει μια ακόμα ημερίδα στην Αθήνα, ώστε να δώσει την ευκαιρία σε όλους να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες μας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την αίθουσα και την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής θα ανακοινωθούν με νεότερη ενημέρωση.

Ευχαριστούμε θερμά όσους συμμετείχαν και υποσχόμαστε να είμαστε κοντά τους για να τους ενημερώνουμε και να υποστηρίζουμε τις προσπάθειες τους στη προσφορά μιας καλύτερης ζωής στους συμπολίτες τους.  

COMEX SA LOGO
0