ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΝΑΡΘΗΚΕΣ

ORIONE

Οι νέοι ειδικοί αθλητικοί νάρθηκες Orione νέας τεχνολογίας για το γόνατο, τον αστράγαλο και τον αγκώνα αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην προφύλαξη, προστασία και την ανακούφιση από αθλητικούς τραυματισμούς.

Πρόκειται για πατενταρισμένη τεχνολογία, που επιτυγχάνει τον μοναδικό συνδυασμό των ειδικών ελαστομερών υλικών και της γνώσης για τους μυς και τις σκελετικές δομές του ανθρώπου, καθώς και τα βιομηχανικά και τεχνικά χαρακτηριστικά της αθλητικής περίδεσης Kinesio taping.

Αυξάνουν και ενεργοποιούν την ιδιοδεκτικότητα κατά τη διάρκεια των κινήσεων. Χάρη στην ενσωματωμένη περίδεση με συμπίεση Power Band Taping βοηθούν στη σταθεροποίηση των αρθρώσεων, παρέχοντας υποστήριξη και προστασία με πλήρη ελευθερία κινήσεων. Η δυνατότητα τρισδιάστατης κοπής επιτρέπει την απόλυτη εφαρμογή.  Κατασκευάζονται από εξαιρετικά λεπτό και αεριζόμενο υλικό και αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμες η επιγονατίδα, η επιστραγαλίδα και η επιαγκωνίδα.

ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑ

ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΔΕΣΗ POWER BAND

Η κάλυψη του επάνω μέρους της γάμπας μειώνει τις μυϊκές δονήσεις. Τα πολύ λεπτά αντιολισθητικά σχήματα από σιλικόνη στο εσωτερικό (μικρότερα από 0,1 mm) αποτρέπουν την ολίσθηση της επιγονατίδας. Είναι ιδανική για αθλητικές δραστηριότητες, προπόνηση, προστασία και μετά από χειρουργική επέμβαση. Βελτιώνει τις επιδόσεις. Βοηθά στη μείωση των συμπτωμάτων λόγω πόνου στο γόνατο. Η επιγονατίδα Orione με περίδεση Power Band Taping προσφέρει τα μεγαλύτερα οφέλη. Μπορείτε να τη φοράτε καθημερινά για προστασία και ενίσχυση της σωματικής λειτουργικότητας. Πλένεται στο χέρι με χλιαρό νερό και ουδέτερο σαπούνι.

ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΔΕΣΗ POWER BAD

42,00 €Τιμή

ΕΠΙΣΤΡΑΓΑΛΙΔΑ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΔΕΣΗ POWER BAND

26,00 €Τιμή
ΕΠΙΣΤΡΑΓΑΛΙΔΑ

ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΔΕΣΗ POWER BAND

Ειδική επιστραγαλίδα με περίδεση power band. Χάρη στην ενσωματωμένη περίδεση με συμπίεση Power Band Taping βοηθά  στη σταθεροποίηση των αρθρώσεων, παρέχοντας υποστήριξη και προστασία με πλήρη ελευθερία κινήσεων. Η δυνατότητα τρισδιάστατης κοπής επιτρέπει την απόλυτη εφαρμογή.  μπορεί  να φορεθεί αριστερά ή δεξιά. Επιλέξτε το κατάλληλο μέγεθος. Πλένεται στο χέρι με χλιαρό νερό και ουδέτερο σαπούνι.

ΕΠΑΓΚΩΝΙΔΑ

ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΔΕΣΗ POWER BAND

Ειδική επιαγκωνίδα με περίδεση power band. Χάρη στην ενσωματωμένη περίδεση με συμπίεση Power Band Taping βοηθά  στη σταθεροποίηση των αρθρώσεων, παρέχοντας υποστήριξη και προστασία με πλήρη ελευθερία κινήσεων. Η δυνατότητα τρισδιάστατης κοπής επιτρέπει την απόλυτη εφαρμογή.  μπορεί  να φορεθεί αριστερά ή δεξιά. Επιλέξτε το κατάλληλο μέγεθος. Πλένεται στο χέρι με χλιαρό νερό και ουδέτερο σαπούνι.

ΕΠΙΑΓΚΩΝΙΔΑ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΔΕΣΗ POWER BAND

26,00 €Τιμή
1/2
COMEX SA LOGO
0