Θεωρείται ως ένας από τους πιο έμπειρους και καταρτισμένους ποδιάτρους-ποδολόγους που διαθέτει η χώρα μας.

Απόφοιτος του Παν/μίου Salford (Manchester, U.K) με τίτλο BSc Podiatry (1998) και μεταπτυχιακές σπουδές στο Παιδικό πόδι (Podopaediatrics – Glasgow) και στο διαβητικό πόδι – επούλωση ελκών (Wound healing & Tissue Viability – Cardiff). Επιστημονικός συνεργάτης με το Διαβητολογικό κέντρο του Τζανείου νοσοκομείου (1998-2007), και στην πολυκλινική του Ολυμπιακού χωριού στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας (2004).

 Έχει παρουσιάσει ομιλίες / εργασίες σε αρκετά συνέδρια στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα, και έχει πάρει βραβείο από την Ιατρική Εταιρεία Αθηνών για ερευνητική του εργασία (2006).

Συνεργάζεται με το ιδιωτικό Παν/μιο Ποδιατρικής (Μητροπολιτικό) παραδίδοντας μαθήματα, ενώ προσπαθεί πάντα να ενημερώνεται για ότι αφορά το κάτω άκρο, παρακολουθώντας διάφορα σεμινάρια μεταξύ αυτών : Kinesiotape, Acupuncture, Sotai, Foot Mobilisation, Ear Acupressure and pain relief, Biomechanics, Tool assisted therapy κ.α.

Εξασκεί το επάγγελμα του ιδιωτικά στα Νότια προάστια, είναι μέλος του συλλόγου Ποδιάτρων Βρετανίας, μεταξύ άλλων, και εγγεγραμμένος στο Health & Care Profession Council (HCPC) της Βρετανίας όπου ελέγχεται για την ικανότητα εξάσκησης του επαγγέλματος.

Από το 2016 είναι υπότροφος στο Faculty of Podiatric Medicine at The Royal College of Physicians and Surgeons of Glasgow FFPM RCPS (Glasg.)

el