Τρόποι αποστολής

Τα προϊόντα που διατίθενται μέσω του  αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο!

Ελλάδα

Tα προϊόντα μας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα με την υπηρεσία της ACS καθημερινά στον χώρο επιλογής σας εύκολα και αξιόπιστα.

  • Σας κάνουμε ΔΩΡΟ τα Μεταφορικά (3€) σε όλα τα προϊόντα για παραγγελίες άνω των 49€

  • Για παραγγελίες κάτω των 49€, η χρέωση των μεταφορικών είναι 2€ για παραγγελίες ως 2 κιλά σε όλη την Ελλάδα. Για παραγγελίες άνω των δύο (2) κιλών υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 1€ ανα κιλό.

Παράδοση προϊόντων

Εάν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας μέχρι τις 14:00 (Δευτέρα-Παρασκευή), η αποστολή γίνεται συνήθως την ίδια ημέρα και παραλαμβάνεται σε μία έως τρεις εργάσιμες ημέρες.

Οι παραπάνω αναφορές για το κόστος αποστολής των προϊόντων δεν ισχύουν για αγορές εκτός Ελλάδας. Για αγορές εκτός Ελλάδας θα ενημερώνεστε από εμάς για το ακριβές κόστος αποστολής.

 

Κύπρος

Οι αποστολές των παραγγελιών προς την Κύπρο γίνονται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες, εφόσον τα προϊόντα είναι διαθέσιμα. Τα έξοδα αποστολής είναι 21€ για παραγγελίες μέχρι ένα (1) κιλό βάρους. Για παραγγελίες μεγαλύτερες του ενός (1) κιλού, υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 2,5€ ανά 0,5 κιλά. Για αποστολή με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 5€.

el